mandag 23. april 2007

Venter på lille Marte


Selv om ingen noen gang vil kunne erstatte Magnus, ser vi allikevel ikke muligheten for å leve et liv særlig lenge uten hund i huset. Derfor er lille Marte bestilt. Hun er en riesenschnauzerfrøken født 21. mars, og vi skal hente henne rett utenfor Kristiansand 16.mai. Skulle ønske det var i går. Vet ikke om bildet er av Marte, siden det er 6 tisper i kullet, men vil tro hun ligner ganske mye;-)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Tittei:)
En veldig søt frøken som skal flytte inn hos dere. Gleder meg til å hilse på henne. Håper det er mulig med et besøk selvom jeg ikke klarte å skaffe deg barselsperm...
Som en så kjekt sa er det godt å se at dere ikke skriver Marte med h, den var vist bare bortkastet. Håper ingen kaster bort h'en i mitt navn;)

Klem

Anonym sa...

Hei Annepanne! Jeg er meget beæret over å bli beordret hit for å legge igjen en liten kommentar. Jeg gleder meg også masse til at vi får lille frøken Marte i hus. Men er fullstendig klar over all jobben det er og gleder meg til å ta fatt på alt. Savner Magnusen min veldig fortsatt og det føles som ubegripelig akkurat nå at noen, noen gang kan fylle hans tomrom. Tror allikevel, og håper!, at det vil forandre seg når Marte er her. Håper alt går bra.

Anonym sa...

Skal bli morsomt å bli tante igjen. Når blir det barnedåp?
Anne